analytics

maandag 15 januari 2018

Een kaart en een taart 179 - babyborrel van Lieke

Dag bloggers,

Druk, dat is ons weekend in 4 letters beschreven. Het was zelfs zo druk dat ik gewoon niet meer kon presteren en dat is niet fijn.
Het begon donderdagavond met een maandelijkse cursus. Nu zijn we daar nooit vroeg van thuis, maar deze keer lag ik pas om kwart voor 2 in mijn bed. Niet leuk met het drukke weekend in 't vooruitzicht.
Vrijdag had ik op de middag een afspraak in Antwerpen. En ik moest een pak bestellingen af krijgen. Voor ik naar Antwerpen ging, heb ik eigenlijk niks kunnen doen in mijn ateljee. En erna ook niet. Ik moest nog een stoeltje beschilderen voor Eva en na de middag stond Caroline ineens bij ons thuis... Dus kon ik er niet aan beginnen. Om half 5 moesten we dan naar ons personeelsfeest vertrekken. Laura en Caroline zouden er mee helpen. Zij moesten alcoholtesters afnemen bij iedereen die naar huis vertrok, met als resultaat dat wij pas als laatste konden vertrekken. Resultaat: ik lag wéér pas om kwart voor 2 in mijn bed... 2 nachten na elkaar... Da's niet goed ze...
Zaterdagochtend ging ik dan om 8u naar de kapper. Ik heb daar de tekening op de rug van het stoeltje gezet omdat het 's middags klaar moest zijn. Thuis heb ik het dan snel geschilderd en het was net om 12u klaar zodat we dan toch op tijd naar de babyborrel konden vertrekken. Die was normaal tot 17u maar is uitgelopen zodat we pas tegen 22u thuis waren. Daar ging mijn rustige tv-avond... Zondag heb ik dan wat in mijn ateljee gedaan maar ik was zo moe dat ik eigenlijk niet vooruit geraakte. 's middags zijn we een paar tegelwinkels gaan bezoeken want er staan hier verbouwingen op 't programma. Daarna ben ik toch even gaan liggen... en 's avonds heb ik dan mijn workshop nog voorbereid want die staat donderdag op het programma...
Ik was kapot... resultaat: heel slecht geslapen vannacht...
En dan ben je natuurlijk niet blij als die wekker om 5u afloopt...
Hopelijk is het snel avond zodat ik op tijd in mijn bed kan...

Taart nu... of cupcakes en popcakes (nee,geen cacepops...)
Voor de babyborrel van Lieke, maakte Elise dit setje dat een keer omgekeerd bij het geboortekaartje van Lieke paste...



Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's fb pagina

7 opmerkingen:

GerJanne zei

Heeee, denk een beetje aan jezelf! De kaart en de cupcakes ziener weer geweldig uit!
Groetjes,
GerJanne

Sarah zei

Ojee,dat is wat veel. Vanavond een lavendelbadje nemen en vroeg onder de wol! Leuke samenwerking weer x

Nancy Soetaert zei

soms kan het inderdaad echt wel teveel zijn he! Probeer vanavond te ontspannen en vroeg onder de wol...
groetjes
Nancy

martina's kaartjes zei

helemaal leuk gemaakt weer allemaal !
je zal wel een keertje rusten zeker ? In een volgend leven of zo... =)
grtjs,martina
x

Creatiels zei

wat een weekend heb je achter de rug, druk, druk druk,
probeer wat tijd te nemen voor je zelf anders lukt het niet, vanavond vroeg onder de wol en een kopje kamillethee.
groetjes
Els

Ellen zei

Och Nancy, ik word al moe als ik het alleen maar lees! Wat een drukte, zeg. Vooral die korte nachten, dat breekt op. Hopelijk kun je vanavond onderuit op de bank, je tv-avond inhalen. Kaartje en cupcakes zijn prachtig!

Mariken zei

Druk hebben is niet erg, maar dit is echt tè! Snap dat je doodmoe bent, pas een beetje op jezelf, want een ander doet dat niet. Lekker op tijd je bed in en bijtanken. En jullie creaties hier zijn prachtig! Slaap lekker vannacht!