analytics

maandag 21 augustus 2017

Een kaart en een taart 160 - Andy en Malu

Dag bloggers,

Hopelijk hadden jullie een fijn weekend. Wij hadden gisteren een bbq voor de verjaardag van een vriend die vandaag 80 jaar wordt. Super leuke dag gehad. Het was een verrassingsfeestje voor hem. Alle kinderen waren er en de vriend was blij verrast.
Doodmoe was ik en er was nog volk, dus ging ik nog niet slapen. Even mail checken dan maar... En bij het afsluiten heb ik iets fout gedaan en nu is outlook van mijn pc verdwenen... Heel de nacht wakker gelegen en nu zit ik hier met een houten kop. Hoop dat de pc-dokter straks nog iets terug kan vinden...  Niet fijn om zo'n gezellige dag met een kater af te sluiten (nee, ik drink enkel water en thee, dus daaraan lag het zeker niet!)

Maar we zullen de dag maar vrolijk beginnen met een lekkere taart! Andy en Malu hadden iets te vieren... En ze deden een hamburger-feestje... Dat wilden ze dan ook afsluiten met een hamburger-taart...
Omdat we een avond weg gingen, was de kaart al klaar voor de taart, vandaar dat de kleur van de letters niet juist is...

Papier: Bazzil
Afbeelding: internet
ingekleurd met copics
letters: Die Namics




Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's site

2 opmerkingen:

!neke zei

Ziet er weer top uit !!!!!

GerJanne zei

Wat ontzettend gaaf! Die taart is echt te gek! Je kaart is ook erg passend. Wat balen dat outlook van je computer weg is...dat kan toch niet?
Ik ben benieuwd of je het snel terug hebt..
GerJanne