analytics

dinsdag 28 november 2017

Little Angel

Dag bloggers,

Over mijn eerste werkdag ga ik niet veel zeggen. Ik vind het echt lief dat jullie mij allemaal een fijne dag wensten maar niets was minder waar... De files waren nog het minste van mijn zorgen... Laat het ons er gewoon op houden dat een warm welkom er niet echt inzat.

Voor het DT van 'in 't Woefke' maakte ik deze maand een lief engelen-kaartje. Ik vind de engeltjes van Alexandra Renke echt top en heb er al een heleboel leuke dingen mee gemaakt...

Papier: Bazzil en Galleria Papiru
Sterren embossingmal
Engel en tekst: Alexandra Renke
Takjes: Leanne Design
Touwtje en belletje uit voorraad


7 opmerkingen:

GerJanne zei

Ha Nancy,
Dat klinkt heel naar zeg. Zo lang weggeweest en dan niet eens blij dat je er weer was? Ik hoop dat je het werk wel leuk vindt, anders wordt het je er heen slepen! Sterkte ermee!!
Je kaart is mooi. De sterretjes in embossing op de achtergrond en het lieve engeltje... enig.
Enne, ik heb het niet van te voren aangekondigd dat ik jarig was. Maar blijkbaar hebben velen een verjaardagskalender, want ik verwacht vandaag nog een stapeltje post....
Groetjes,
GerJanne

martina's kaartjes zei

een heel erg leuk kaartje ! jawel het engeltje doet het wel, mooi gedaan
grtjs,amrtina
x

Sarah zei

Mooi dat Engeltje en ook de post van jou met die vele kerstmannen op het blog van ' Woefke is tof.
Hopelijk voel je vandaag wel wat warmte op je werk. Nogmaals succes!

Rosina zei

Heel lief kerstkaartje Nancy, zo een schattig engeltje erop..
en dat klinkt niet leuk je eerste werkdag...na je ziekteperiode...hopelijk gaat dat beter worden, anders gaat dat weer ten koste van je geestelijke gezondheid....sterkte ermee!!!

groetjes en een fijne dinsdag
Rosina

Mariken zei

Hè, joh, wat zuur! Dat lijkt me een forse tegenvaller, zo op je werk ontvangen worden. Wat steken sommige mensen toch vreemd in elkaar. Je kaartje is prachtig, wat een lief engeltje! Trusten voor zo!

Ellen zei

Nou ja zeg, wat vervelend! Das niet leuk om zo te moeten beginnen. Het engeltje op je kaart is prachtig, ik herkende het meteen als eentje van Alexandra Renke. Mooi.

Angelique zei

Ach lieve Nancy, wat vervelend dat het zo tegenviel om op je werk te komen. Wat kunnen mensen toch akelig doen. Heel veel sterkte.
Je kaartje is een schatje met de geëmboste achtergrond en het lieve engeltje.
Mooie kaart en taart voor de jarige Lilou.
lieve groetjes Angelique